top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
RAMMEVÆRKSTED

Edition Copenhagens rammeværksted indrammer for private, gallerier, indretningsarkitekter, kunstforeninger, kunstnere, museer og virksomheder. Innovation og kvalitet vægtes højt på rammeværkstedet, hvor udvalget af rammetyper afspejler en nordisk designopfattelse - klassisk, enkel og kvalitetsbevidst. 
Rammeværkstedet indrammer mange forskellige typer af værker, og det er essentielt, at der i samarbejde med kunden, udvælges den helt rigtige rammeprofil i forhold til det enkelte værk. Indramning er en individuel smagssag, men i takt med rammeværkstedets mange års erfaring inden for indramning, rådgives kunden sædvanligvis således, at værket kommer til sin ret.
Til indramning bruger rammeværkstedet kun syrefri produkter bl.a. baggrundskarton, passe-partouter og monteringstape. Indramningen handler ikke blot om rammen eller valg af baggrundskarton frem for passe-partout, også glasset har en væsentlig betydning, alt efter hvor værket skal hænge. Almindeligvis arbejder rammeværkstedet med 2 mm float, men der indrammes også i usynlig museumsglas, der har en UV beskyttelse på 92-96 %.

Rammeværkstedet har flere gange samarbejdet med kunstneren på det litografiske værksted, hvor kunstneren har designet eller valgt en specifik rammetype, der efterfølgende bruges til at indramme de litografier, der er produceret på det litografiske værksted. Samspillet mellem rammeværkstedet og det litografiske værksted skaber en kunstnerisk frihed, der er essentiel i forhold til Edition Copenhagens eksistensgrundlag. 

FØLG OS PÅ
Copyright © Print Studio Copenhagen - All Rights Reserved.
webshop.io Content Management System.